­

Aktiviteter

Norway Mountain Adventure (NMA) arrangerer skreddersydde turer, treff og kurs i norsk høyfjell - enten med motorsykkel, tråsykkel, ski eller til fots.

Kalle Brattegard er hovedmannen bak, og er både skiinstruktør, endurofører og dessuten lommekjent i fjellområdet Skarvheimen. 

Motorsykkel

Liker du å kjøre motorsykkel på grus? Vi arrangerer treff/kurs der temaet er håndtering av motorsykkel på grus. Våre opplegg kan skreddersys etter dine/deres ønsker, eller du kan melde deg på ett av våre programmerte kurs.

På våre treff har vi base på Bergsjøstølen Fjellstue i Ål. Bergsjøstølen ligger midt i et eldorado av milevis med gruslagte fjellveier.

Våre treff/kurs passer for alle sykler med litt fjæringsvei, og som ikke protesterer selv om underlaget blir litt "ruglut". Alle turer tilpasses sykkeltyper og ferdighetsnivået til deltagerne.

Ski- / Sykkel- / Fotturer

Fjellområdene her i Skarvheimen (fjellområdet mellom Reinskarvet og Hallingskarvet) er blant Norges flotteste, med fantastiske muligheter for turer både til fots, på sykkel eller på ski. Vi skreddersyr turer som passer deg/dere og deres ønsker, enten dere vil ta en topptur eller for eksempel vil gå fra hytte til hytte, og sender med kjentmann som loser dere trygt frem via de fineste plassene.

Skiskole

Trenger du ski-instruksjon i bakken? Eller kanskje du kjenner noen som du vil hjelpe litt på vei? For noen få kroner stiller vi med kvalifisert og sertifisert skiinstruktør i den bakken du foretrekker - Hemsedal, Geilo, Natten (Nes), Ål eller Sudndalen.

­