­

MC-Tur 6: 16. - 18. september 2011 - Høsttur - Rødungstølen

Høstturen i år var lagt til Rødungstøl Høyfjellshotell. Med strålende sol på fredag var dei ivrigaste tidleg framme og vi rakk ein fin tur på fredag ettermidag. Lørdag morgen skein sola fra klar himmel. Vi reiste til Skarslia skisenter for å trene litt kjøreteknikk på ridebane og leike oss litt i norges fineste akebakke.

I år hadde Jon fra http://www.spinnin-wheel.com/ med seg fleire 2012 mod KTMer som vi fikk prøve så mykje vi ville. Det var noko me sette stor pris på, men det er ei enorm utviklig forstår ein jo da når ein prøver noko nytt. Så bar det ut på grusveier alt fra fine til små stier i hogstfelt det var og elvekryssing for dei som ville, men det var ikkje alle som ville bade. Var tilbake på hotellet kl 1800 da smakte det godt med noko kalt å drikke og masse god mat. Etter middag var det bilde og filframvisning mange fine bilder og mykje bra kjøring.

Søndag morgen tok Jon oss eit kurs i justering av dempere,det var nyttig og lærerikt for oss alle. Så bar det ut på grusveier igjen for prøvekjøring og finjustering av dempere. Etter ca 6 timer var vi slitne og våte alle mann. Vil takke heile den fantastiske gjengen som var med dette var to herlige dager og over 300 km med gruskjøring.

Se flere bilder fra turen på NMA sine Facebooksider.


Trykk på miniatyrbildene for å se dem i mediegalleriet.

­