­

MC-Tur 8: 14. - 16. september 2012 - Høsttreffet 2012 - Rødungstølen

Høsttreffet 2012 hadde i år base på Rødungstøl Høyfjellshotell. I eit storslått fjellparadis - opplevde vi godt samhald, store smil, god mat ,fint vær og mange artige utfordringer.

Enda ei eventyrhelg er over. I år var dei store gutta med, som imponerte med korleis dei hånterte dei store syklane på grusveier, i hogstfelt, ved elvekryssing og gjørmehull. Dei små fikk prøve seg på hillclimbing på 35 grader - i tillegg til alt anna.

Dei ivrigaste kom tidleg på fredag og fikk seg ein fin ettermiddagstur før vi starta med innsjekk. Så var det framvisning av kjøreteknikk,justering av dempere og ein tur ned i verkstaden for å utføre det i praksis. Kvelden blei avsluttet med ein god treretters, og hyggeleg samvær i peisestua.

Det er stort spenn på alder og ferdigheter på deltakarane og mange ulike type sykler, fra KTM 125 til BMW 1200 GS. Men ein ting har alle felles - når vi kommer på sykkelen, blir vi alle lekende gutter! Jenter er hjertelig velkommen til å bli med å leike med oss!

Lørdag var det å praktisere kjøreteknikk på ridebanen og teste grenser i Norges største kjelkebakke. Så bar det ut på grusveger - deretter lunsj på Fagerdalen støl. Etterpå blei det meir krevende veger der det vart lagt opp alternativ rute for dei som ville.

Det hjelper ikkje alltid med tunga rett i munnen - nokon ganger går du over ende som kan føre til riper på sykkel og klær eller du ligger fast under sykkelen i gjørma og må vente på hjelp.

Bare å begynne å glede seg til neste treff!! Gode ting bør gjentas ofte - og vi venter ikkje til sommaren. Neste NMA-treff blir Vintertreffet 2013 15. - 17. februar.

Se flere bilder fra turen på NMA sine Facebooksider.
Trykk på miniatyrbildene for å se dem i mediegalleriet.

­